3 aug. 2009

Eu si trotineta in Decathlon

Am avut un week-end de vis...Si asta pentru ca am dat o raita prin Decathlon - magazinul din Militari cu articole de sport si nu numai...Si sa va spun de ce merita sa mergeti acolo! In primul rand pentru ca, am redevenit copil sambata...

In momentul in care am pasit in magazinul Decathlon am remarcat multa bucurie pe chipul vizitatorilor...De fapt toata lumea era agitata, se juca...Unii cu mingi de diferite dimensiuni, altii se plimbau cu bicicleta, iar altii se dadeau cu...tineti-va bine..trotineta! Adulti, oameni in toata firea:))
Mi-am zis ca lumea ori a dat in mintea copiilor, ori eu nu mai vazusem demult atata fericire pe chipul oamenilor:) Am stat, am analizat datele problemei, si bineinteles ca, am pornit in cautarea unui vehicul cu trei roti:) Zis si facut! Ajung in dreptul standului cu trotinete si caut...Nimic. Nici macar una...Uoff...Ma-nfurii si astept...Am asteptat vreo 10 minute, pana cand un baiat a venit cu un model ultimul racnet in materie de trotinete:) Era mirifica...Sa nu credeti ca este una destinata copiilor, nu, nu, e pentru adulti!
Ma urc pe ea cu piciorul drept si cu stangul imi iau elan...SUPERRRRRRRRRRR!!! Am redevenit copil in cateva minute...Am continuat sa ma plimb asa, eu cu trotineta "mea" sau ea cu mine vreo 20-30 de minute...Simteam ca prind aripi, ca pluteam, zburam...Eu deja eram pe un nor...Eram atat de fericita...Demult nu mai stiam cum este sa fii copil:)))
In exaltarea mea ma uitam in jur, toti erau fericiti, de la copii de 4-5 anisori si pana la oameni trecuti de prima tinerete:) Ce mai, am descoperit taramul copilariei la 24 de ani:))

Hotarasem sa ma reintorc pentru a-mi achizitiona si eu o astfel de trotineta-minune, insa am constatat ca ea costa nici mai mult nici mai putin de 380 RON! Prea mult pentru o trotineta...chiar daca ea ma transforma pe loc intr-un copil!

PS: Ma voi reintoarce cu placere, pentru a mai savura cateva clipe de...copilarie:)

4 comentarii:

Sangerica spunea...

intelegem. e criza, merita sa te joci pe gratis :P

Pifuneata spunea...

:))) da da da...toata lumea facea la fel:))))

asta e politica magazinului!

Evergreen spunea...

E departe Militari ... uffa!

Pifuneata spunea...

@evergreen e departe, aproape de iesirea din Bucuresti, chiar langa Metro, dar merita sa ajungi acolo:))) Trust me!