24 iul. 2009

Zodia Balanta 2009

Idile creative

Fluturasul elegant al horoscopului sa se pregateasca pentru un an intens si plin de satisfactii! Casa a 5-a este incarcata de planete mari, iar efectele sunt pe masura. Saturn in casa intai iti va umbri un pic toamna, dar vei primi si lectii de viata in urma carora sa te simti mai bogata si mai inteleapta. Foloseste-ti bine aripile vesele si prinde din zbor toate sansele care se ivesc: sunt destule!

In cariera iti merge bine, ai idei cat cuprinde si daca lucrezi intr-o zona creativa, cu siguranta te vei afima. Daca activezi in zona media sau artistica, in mod cert e anul tau de glorie. Profita pana in octombrie, Saturn retrograd ti-ar putea da mici teste atunci, dar te vei descurca. Fii gata sa stralucesti!

Dragostea este marea cucerire din anul acesta. Esti tot timpul curtata, toata lumea te admira sau te invidiaza. Nu e rost chiar de casatorie, idilele si aventurile fiind preponderente. Daca ai deja un partener de ceva vreme, este posibil sa va hotarati sa aduceti pe lume un pici de toata frumusetea. Sau poate ca e cazul pentru un al doilea, un al treilea copil daca vorbim de veteranii in domeniu...

Sanatatea este un domeniu pe care nu pui mare accent, mai ales ca nici suferinte prea importante nu se profileaza. Totusi, nu lasa starea de spirit buna sa iti faca viata amara mai tarziu, pentru ca excesele te pot costa scump. Ar fi bine ca un regim alimentar tinut prin vara sa nu devina un lux, corpul ta necesitand o detoxifiere dupa ce Saturn te-a stresat destul pe casa bolilor lungi si cronice. Cauta si parerea unui nutritionist.


Sursa: constelatii.ro

Niciun comentariu: